Informació

BDBasket és una pàgina independent dedicada a la recopilació de dades i estadístiques sobre la lliga espanyola de bàsquet, que inclou temporades de primera divisió des de la 1990-91.

Les dades estadístiques que es mostren són les oficials de la ACB, exceptuant alguns casos puntuals on les dades de la ACB eren contrastablement errònies, confirmats i corroborats per diverses fonts molt fiables.

Tota la informació que hi ha en aquesta pàgina web (tant dades com fotografies) ha estat recopilada personalment, ja sigui a partir de pàgines d'internet, material propi, diaris i hemeroteques.

Si d'alguna forma hem violat els drets d'autor d'alguna persona o companyia, sugerim que ens contactin per a corregir l'error entenent que no es va fer voluntàriament (bona part de les dades i fotografies han estat aportades per usuaris i col·laboradors externs) i sense cap problema serà solventat ja sigui eliminant el contingut afectat o donant el crèdit (citant) a la part corresponent.

Contacte

Hi ha diverses maneres de contactar amb l'administrador d'aquesta pàgina web:

Per una banda es pot utilitzar el formulari de contacte.

També es pot enviar directament un correu electrònic a l'adreça bdbasquet (arroba) yahoo (punt) es.

Pots seguir-nos a facebook.

Ajuda

Per tots aquells que voleu ajudar aquesta web hi ha diverses maneres de fer-ho, que són les següents.

1. Aportar dades. Podeu utilitzar qualsevol de les vies de contacte per proporcionar la informació.

2. Enllaçant-la o publicant un article des de la teva web (si en tens).

3. Afegint-la als teus preferits en xarxes de marcadors socials (delicious, reddit, furl... etc).

4. Promocionant-la en comunitats d'internet i fòrums ja siguin de temàtica futbolística (futbolplus, arefe, els diversos fòrums que hi ha de cada club, etc) o inclús de temàtica general.

5. Comentant la web als teus amics o a qui creguis que li pot interessar.

Agraïments

Aquesta web no seria el mateix sense l'ajuda de Lluís López Serra, que ha aportat la major part de les fotografies i ha obtingut el permís per a mostrar les dades.